Vintage Postcards from Serbia - Novi Sad

quantity
-1+
truck

Vintage postcards from Serbia - Novi Sad je posebna poslastica koji će vas odvesti na putovanje kroz kulturu ovog prelepog grada. Mlečna Eugen čokolada sa komadićima badema i ukusom karamele dolazi u elegantnom pakovanju sa starom razglednicom Petrovaradinske tvrđave. Savršena je kao suvenir ili poklon zaljubljenicima u istoriju i kulturu Novog Sada.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Vintage postcards from Serbia - Novi Sad spaja gastronomsku uživanciju sa kulturnim nasleđem Novog Sada. Stara razglednica Petrovaradinske tvrđave na pakovanju je prelep detalj za sve koji žele da dožive duh Novog Sada u jedinstvenoj slatkoj formi, čineći je nezaboravnim suvenirom ili poklonom za sve prilike. Osim što pruža raskošan ukus, ova čokolada istovremeno odaje omaž tradiciji i promoviše je na savremen način.