Vintage Postcards from Serbia- Stara Srbija

quantity
-1+
truck

Vintage postcards from Serbia - Stara Srbija je vrhunska crna čokolada sa đumbirom i limunom, koja dolazi u elegantnom pakovanju sa prelepom starom razglednicom, upotpunjenom poštanskom markicom sa likom Bore Stankovića. Ova vrhunska Eugen čokolada teži 90 grama, ali njen šarm je čini idealnim poklonom za zaljubljenike u kulturu i istoriju Srbije.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što čini ovu čokoladu posebnom jeste njena spoj istorije i modernih ukusa. Vintage razglednice i markica dodaju poseban šarm i sentimentalnu vrednost ovom slatkom iskustvu. Aromatični đumbir i svežina limuna pružaju jedinstvenu senzaciju u svakom zalogaju. Ova čokolada je ne samo ukusna, već i nosi sa sobom priču o bogatoj srpskoj baštini.