Vintage Souvenirs from Serbia 120g

quantity
-1+
truck

Vintage souvenirs from Serbia donose jedinstvenu kombinaciju ukusa i kulturnog nasleđa Srbije. Ove izvanredne Eugen čokolade dolaze u starinskoj ambalaži sa motivima kulturnih i istorijskih obeležja Novog Sada i Beograda, što ih čini atraktivnim suvenirom i poklonom. U pakovanju se nalazi dvanaest pojedinačnih čokoladnih tabli različitih ukusa, pružajući raznovrsnost ukusa za uživanje.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što ovaj proizvod čini posebnim je raznovrsnost ukusa koja se nalazi u svakom pakovanju. Možete uživati u beloj čokoladi sa 32% kakaoa i ukusom maline, mlečnoj čokoladi sa 35% kakaoa i ukusom lešnika, ili tamnoj čokoladi sa 61% kakaoa i ukusom šljive i cimeta. Ovi autentični ukusi sa simbolima naše zemlje su savršen suvenir ili poklon za nekog posebnog, koji spaja tradiciju i slatka zadovoljstva na jedinstven način.