Vinum crno vino Frankovka sa aromom borovnice, kupine i hrasta 0,75l

quantity
-1+
truck

Vinum Frankovka donosi ne samo ukus vina, već i ukus istorije pozivajući vas da doživite eleganciju Beča iz sredine 19. veka. Sa svojim istorijskim korenima koji sežu do tog doba, samo ime vina sugeriše još stariju lozu koja je izdržala test vremena. Proces odležavanja koji traje godinu dana daje kvalitet i stabilnost ovom crnom vinu, što je dodatno naglašeno njegovom živopisnom grimiznom nijansom. Kada ga otpijete, obaviće vas bogati ukusi kupine i borovnice, podvučen suptilnim notama hrasta.
Vinarija Vinum je evoluirala od hobija do prestižne vinarije s modernom tehnologijom i pedantnim praksama fermentacije. Njeno usredsređenje na kvalitet je konstantno, iz berbe u berbu. Vina Vinum ističu se u paru sa gurmanskim specijalitetima i tradicionalnim delikatesima i predstavljaju odraz bogate vinogradarske tradicije fruškogorskog regiona. Dok Vinum čuva tajne budućih vina, trenutna kolekcija redovno osvaja priznanja na vinskim sajmovima širom sveta.
Umesto da nosi samo karakteristike koje se obično vezuju za crna vina, Vinum Frankovka vodi čulno iskustvo korak dalje. Nudi svež nalet ukusa, svedočanstvo trajnog kvaliteta vina, čak i nakon jednogodišnjeg sazrevanja. Preplitanje aroma kupine i borovnice harmonično se kombinuje sa nijansiranim notama hrasta, pružajući složen, ali uravnotežen profil. Ovo vino je više od običnog napitka - to je kulturno putovanje koje uključuje istoriju i posvećenost izradi.