Grašac beli nagrađivani Vinum rizling 0,75

quantity
-1+
truck

Grašac Beli, poznat i kao Zlatni, Italijanski Rizling ili jednostavno Vinumov rizling, predstavlja vino koje kroz svoju nijansu i aromu odražava kvalitet i strast proizvođača. Ovo vino, u spektru boja zlatno-žute i zelene, nosi intenzivnu notu sočne žute breskve, jabuke i grejpfruta, sa slatkim vanilsko-začinskim tonovima koji dodaju slojevitost njegovom profilu. Svojim bogatstvom aroma i nijansi, Vinum Grašac Beli postaje nezaobilazna čaša u svakom vinarskom iskustvu.
Vinarija Vinum je evoluirala od hobija do prestižne vinarije s modernom tehnologijom i pedantnim praksama fermentacije. Njeno usredsređenje na kvalitet je konstantno, iz berbe u berbu. Vina Vinum ističu se u paru sa gurmanskim specijalitetima i tradicionalnim delikatesima i predstavljaju odraz bogate vinogradarske tradicije fruškogorskog regiona. Dok Vinum čuva tajne budućih vina, trenutna kolekcija redovno osvaja priznanja na vinskim sajmovima širom sveta.
Pažljivim pristupom berbi grožđa, koja se vrši u nekoliko navrata, Vinum Grašac Beli dobija izuzetnu dubinu aroma i okusa. Vino je uravnoteženo u svim aspektima - od strukture preko aroma do kiselosti. Cilj vinarije Vinum nije samo da pruži svakodnevno vinsko iskustvo, već da postavi Grašac Beli na mesto visoke prepoznatljivosti. Kvalitet ovog vina je dodatno potvrđen osvojenim priznanjima, među kojima su zlato na VTV i srebro na AWC Vienna.