Vinum Rose u provansalskom stilu star 4 godine 0,75l

quantity
-1+
truck

Vinum Rose obuhvata suštinu prefinjenog uživanja, otelotvorujući besprekornu mešavinu svežine i složenih voćnih ukusa. Jedinstvena narandžasta nijansa u provansalskom stilu i osvežavajući mirisi sveže narandže i zrele jagode postavljaju ton za oštar, uzbudljiv ukus i kremastu završnicu. Bilo da je uparen sa laganim salatama, morskim plodovima ili raznim desertima, Vinum Rose je dizajniran da poboljša kulinarsko putovanje, čineći ga svestranim pratiocem za razne prilike.
Vinarija Vinum je evoluirala od hobija do prestižne vinarije s modernom tehnologijom i pedantnim praksama fermentacije. Njeno usredsređenje na kvalitet je konstantno, iz berbe u berbu. Vina Vinum ističu se u paru sa gurmanskim specijalitetima i tradicionalnim delikatesima i predstavljaju odraz bogate vinogradarske tradicije fruškogorskog regiona. Dok Vinum čuva tajne budućih vina, trenutna kolekcija redovno osvaja priznanja na vinskim sajmovima širom sveta.
Pored vizualne privlačnosti i aromatičnog bogatstva, Vinum Rose odlikuje se i nagrađivanim kvalitetom. Berba 2019. je osvojila srebrnu medalju na BIVC-u, priznanje koje svedoči o veštini izrade svake boce. Za razliku od mnogih drugih u svojoj kategoriji, ovaj roze postiže zadivljujuću ravnotežu između živahnih citrusnih nota i bujnih podtonova bobičastog voća, dok istovremeno pruža teksturalno luksuzan završetak. Prestižna priznanja i složeni profil ukusa se spajaju da bi ponudili ne samo vino, već i nijansirano iskustvo koje ulepšava tople letnje dane.