Vinum Sauvignon Blanc sa svežinom citrusa 0,75l

quantity
-1+
truck

Sauvignon Blanc iz vinarije Vinum predstavlja vino koje s ponosom nosi nasleđe mnogih priznanja koja su stekli njegovi prethodnici. Prvi gutljaj otkriva svežinu citrusa, dok se u pozadini nazire delikatna aroma cveta zove. Njegova svežina i lakoća čine ga savršenim izborom za svaku priliku. Kako istražujete slojevitost nota Vinum Sauvignon Blanca, naići ćete na nijanse kruške, jabuke, kajsije i ananasa.
Vinarija Vinum je evoluirala od hobija do prestižne vinarije s modernom tehnologijom i pedantnim praksama fermentacije. Njeno usredsređenje na kvalitet je konstantno, iz berbe u berbu. Vina Vinum ističu se u paru sa gurmanskim specijalitetima i tradicionalnim delikatesima i predstavljaju odraz bogate vinogradarske tradicije fruškogorskog regiona. Dok Vinum čuva tajne budućih vina, trenutna kolekcija redovno osvaja priznanja na vinskim sajmovima širom sveta.
Svestranost Vinumovog Sauvignon Blanc-a istinski impresionira. Idealno se slaže s morskim specijalitetima, a dodatno pojačava bogatstvo ukusa telećeg i jagnjećeg pečenja. Posebno se ističe kada ga kombinujete s kozjim sirom. Elegancija i dubina njegovih aroma potvrđena je i prestižnim nagradama poput srebrne medalje na Decanteru 2015., što jasno ukazuje na posvećenost kvalitetu vinarije Vinum.