White chocolate tube

quantity
-1+
truck

White Chocolate Tube je luksuzni proizvod koji će zadovoljiti sve vaše čokoladne želje. Dolazi u elegantnom belom ovalnom pakovanju sa zlatnim metalnim poklopcem i dnom, ukrašenim satenskom mašnom. Unutar kutije, pronaći ćete tri različite vrste čokolada, svaka sa svojim posebnim ukusom maline, lešnika, ruma i narandže. Savršen je pratilac svih svečanih prilika.
Eugen savršeno balansira tradicionalnu izradu i dodatak nesvakidašnjih sastojaka, s naglaskom na čistom kakao puteru i suncokretovom lecitinu koji je bezbedan za osobe sa alergijama. Ove čokolade su prava umetnost kako po sastavu, tako i po pažljivo osmišljenom pakovanju. Zbog jedinstvenog pristupa postale su omiljeni izbor sladokusaca, bilo da je reč o svakodnevnim zalogajima ili specijalnim prilikama.
Ono što White Chocolate Tube čini posebnim je spoj izvanrednih ukusa i luksuznog pakovanja. Svaka čokolada u setu je pažljivo pripremljena sa visokokvalitetnim sastojcima i daje vam neodoljivu kombinaciju slatkoće i bogatstva ukusa. Zahvaljujući različitim ukusima, ovo pakovanje Eugen čokolada je savršen spoj elegancije i gastronomske uživancije koji će ostaviti snažan utisak na sve ljubitelje čokolade.