Žuti list domaći ajvar

quantity
-1+
truck

Ajvar Žuti list je autentičan proizvod iz Srbije, proizveden na krajnjem jugu zemlje, koristeći tradicionalnu tehniku pripreme. Ovaj domaći ajvar se ističe po svom blagom ukusu koji savršeno balansira između svežine paprike i blage slatkoće. Osnovna komponenta je najkvalitetnija kurtovska paprika, koja se pažljivo bira i ručno priprema kako bi se postigao jedinstveni ukus i tekstura.
Žuti List je brend rođen na jugu Srbije, inspirisan bogatstvom sunčanih predela i tradicijom Vranja. Njegova posebnost leži u pažljivom odabiru najkvalitetnijih sastojaka i obnovi starih recepta koji su se prenosili generacijama. Ovaj brend garantuje nezaboravno gastronomsko iskustvo sa ručno pripremljenim ajvarom, delikatesima od paprike i zdravim voćnim namazima. Svi sastojci potiču iz lokalnih seoskih imanja, odražavajući posvećenost tradiciji i vrhunskom kvalitetu.
Ono što čini ajvar Žuti list posebnim je upotreba isključivo kurtovske paprike, autohtone sorte koja se uzgaja na jugu Srbije. Ova sorta se odlikuje visokim procentom šećera koji se karamelizuje tokom pečenja, dajući ajvaru bogat i neponovljiv ukus. Osim toga, svi sastojci koji ulaze u sastav ovog proizvoda su pažljivo odabrani i uzgajani lokalno na seoskim imanjima, obezbeđujući vrhunski kvalitet i autentičnost.