Žuti list ekstra džem kajsija

quantity
-1+
truck

Žuti list Ekstra džem od kajsija se proizvodi isključivo od najkvalitetnijeg voća, pri čemu se koristi 160 grama sočnih kajsija na svakih 100 grama proizvoda. Očuvana je tradicionalna receptura koja garantuje autentičan ukus, a svaki zalogaj će vas odvesti na gastronomsko putovanje u jug Srbije. Pravi je izbor za sve ljubitelje voćnih džemova koji cene autentičnost i prirodnu punoću ukusa.
Žuti List je brend rođen na jugu Srbije, inspirisan bogatstvom sunčanih predela i tradicijom Vranja. Njegova posebnost leži u pažljivom odabiru najkvalitetnijih sastojaka i obnovi starih recepta koji su se prenosili generacijama. Ovaj brend garantuje nezaboravno gastronomsko iskustvo sa ručno pripremljenim ajvarom, delikatesima od paprike i zdravim voćnim namazima. Svi sastojci potiču iz lokalnih seoskih imanja, odražavajući posvećenost tradiciji i vrhunskom kvalitetu.
Ono što ovaj džem od kajsija čini posebnim je tradicionalna receptura koja se pažljivo čuva i prenosi generacijama. Sastoji se samo od kajsija (u minimalnoj količini od 80%) i šećera, bez ikakvih veštačkih aditiva ili konzervansa. Ova čista i prirodna kombinacija omogućava voćnoj aromi da zasja u punom sjaju, dok se minimalna količina šećera koristi samo kako bi se istakao prirodno sladak ukus kajsija. Savršen izbor za doručak, užinu ili kao dodatak vašim omiljenim poslasticama.