Žuti list voćni namaz od jagode

quantity
-1+
truck

Žuti list voćni namaz od jagode je ukusna poslastica napravljena isključivo od prirodnih sastojaka. Ova niskokalorična poslastica se sastoji od čak 80% sočnih jagoda. Ne samo da će zadovoljiti vašu želju za slatkišima, već će vam pružiti korisne hranljive materije. Jednostavna receptura omogućava da uživate u autentičnom ukusu jagoda bez dodatog šećera.
Žuti List je brend rođen na jugu Srbije, inspirisan bogatstvom sunčanih predela i tradicijom Vranja. Njegova posebnost leži u pažljivom odabiru najkvalitetnijih sastojaka i obnovi starih recepta koji su se prenosili generacijama. Ovaj brend garantuje nezaboravno gastronomsko iskustvo sa ručno pripremljenim ajvarom, delikatesima od paprike i zdravim voćnim namazima. Svi sastojci potiču iz lokalnih seoskih imanja, odražavajući posvećenost tradiciji i vrhunskom kvalitetu.
Ono što čini ovaj voćni namaz posebnim su prirodni sastojci. Bez veštačkih boja, aroma ili konzervansa, pravi je izbor za one koji se brinu o svom zdravlju. Sastojci poput grožđane šire i limunovog soka dodaju kompleksnost ukusu, pružajući vam savršenu ravnotežu slatkog i kiselog. Ovaj namaz će vas osvojiti svojom svežinom i bogatim voćnim aromama. Ne samo da je savršen za decu, već će i odrasli uživati u njegovom neodoljivom ukusu.