Zvonko Bogdan 4 Konja debela - Roze sa svežinom crvenog grejpa 0,75L

quantity
-1+
truck

4 Konja debela je Vinorije Zvonko Bogdan, sa zapreminom od 0.75l i sadržajem alkohola od 12.5%. Ovo vino donosi očaravajuće arome koje podsećaju na mirise sveže ubranih jagoda, malina i ribizli. Sa dodatkom svežine crvenog grejpa, stvara se savršena harmonija koja odjekuje svakim gutljajem. U svom karakteru, odiše umerenom punoćom i zavodljivim, postojanim ukusom koji naglašava voćnu svežinu uz finu začinsku notu.
Vinarija Zvonko Bogdan s ponosom neguje tradiciju vinarstva Palića i Subotice, gde uzgoj vinove loze traje preko 2000 godina. Ova regija kombinuje domaće i međunarodne sorte grožđa usklađene sa jedinstvenim terenom. U 19. veku, njihova vina zauzela su mesto u evropskim gradovima poput Londona i Beča. Danas, uz savremenu tehnologiju, svaka boca odražava esenciju regije. Sa proizvodnjom od 400.000 boca godišnje, vina Zvonko Bogdan kontinuirano osvajaju nagrade, kao i srca ljubitelja i vrsnih poznavaoca kvalitetnih vina.
Roze vino 4 Konja debela izdvaja se svojom umerenom punoćom i izrazito sočnim, postojanim ukusom. Harmonija voćne svežine je prisutna u svakom gutljaju, dok se suptilne začinske nijanse nežno provlače, doprinoseći bogatstvu i dubini ukusa. Ova kombinacija čini Vinarije Zvonko Bogdan idealnim saputnikom za tople, sunčane dane.