Zvonko Bogdan Chardonnay 0,75L - Puno belo vino retro ukusa

quantity
-1+
truck

Chardonnay iz ponude Zvonko Bogdan, u šarmantnoj boci od 0,75 l, sa sadržajem alkohola od 14%, obiluje punoćom, sočnošću i snagom voćnih aroma, hvatajući suštinu zrelog manga, marakuje i letnje dinje. Njegov buket je obogaćen finim notama lešnika, putera i vanile, a dodatno impresionira kremastom, puterastom teksturom na nepcu i okrepljujućim karakterom. Svaki gutljaj završava se retroukusom koji podseća na egzotičnu voćnu salatu, zrele žute nektarine i pikantnu tortu od limuna.
Vinarija Zvonko Bogdan s ponosom neguje tradiciju vinarstva Palića i Subotice, gde uzgoj vinove loze traje preko 2000 godina. Ova regija kombinuje domaće i međunarodne sorte grožđa usklađene sa jedinstvenim terenom. U 19. veku, njihova vina zauzela su mesto u evropskim gradovima poput Londona i Beča. Danas, uz savremenu tehnologiju, svaka boca odražava esenciju regije. Sa proizvodnjom od 400.000 boca godišnje, vina Zvonko Bogdan kontinuirano osvajaju nagrade, kao i srca ljubitelja i vrsnih poznavaoca kvalitetnih vina.
Osim njegovog bogatog profila, poseban karakter ovog Charonnay-a leži u harmoničnom spoju egzotičnog voća i klasičnih elemenata. Pedantan proces izrade osigurava da se svaki element, od živopisnog manga do suptilnih nota putera, besprekorno prepliće, stvarajući simfoniju ukusa. Dok većina vina nude samo voćne note, uključivanje tonova lešnika, putera i vanile daje jedinstvenu složenost ovom piću. Jedinstven retroukus će oduševiti nepca vrsnim poznavaoca vina i ljubitelja osvežavajućeg mirisa kolača od limuna.