Zvonko Bogdan Eclater - Penušavo vino s aromom limuna i brioša 0,75L

quantity
-1+
truck

Iz cenjene vinarije Zvonko Bogdan dolazi Eclater, gastronomsko penušavo vino u boci od 0,75l sa sadržajem alkohola od 12,5%. Ovo vino donosi karakter hladne godine, pružajući energičan i svež finiš praćen prijatnom kiselinom i izraženom suvoćom. Arome suptilnog drveta, brioša i limunove kore neprimetno se spajaju sa prizvukom kvasca, prepečenog hleba i lešnika. Iskustvo je pojačano blagim cvetnim karakterom i primamljivim nagoveštajima arome limete i citrusa.
Vinarija Zvonko Bogdan s ponosom neguje tradiciju vinarstva Palića i Subotice, gde uzgoj vinove loze traje preko 2000 godina. Ova regija kombinuje domaće i međunarodne sorte grožđa usklađene sa jedinstvenim terenom. U 19. veku, njihova vina zauzela su mesto u evropskim gradovima poput Londona i Beča. Danas, uz savremenu tehnologiju, svaka boca odražava esenciju regije. Sa proizvodnjom od 400.000 boca godišnje, vina Zvonko Bogdan kontinuirano osvajaju nagrade, kao i srca ljubitelja i vrsnih poznavaoca kvalitetnih vina.
Pravi šarm Eclatera je njegova čistoća i precizna izrada. Bistrina, istovremeno oštrog i punog karaktera, u kombinaciji sa dugim procesom sazrevanja, rezultira vinom koje je harmonično izbalansirano, odražavajući sofisticiranost koja se nalazi u vrhunskim vinima šampanjca. Dizajniran za one koji cene prepoznatljiv karakter sorte i sklonost ka suvim penušavim vinima, Eclater je svedočanstvo umeća i stručnosti vinarije Zvonko Bogdan.