Zvonko Bogdan Život teče - Premium Merlot sa bobičastim voćem 0,75L

quantity
-1+
truck

Život teče je harmonično vino iz renomirane vinarije Zvonko Bogdan. Sa robusnim sadržajem alkohola od 13,5%, ova boca od 0,75 l obuhvata esenciju zrelih crnih trešanja, šljiva i kupina, isprepletenih suptilnim notama vanile, crnog bibera i duvana. Napravljena pretežno od merloa, mešavina je obogaćena sofisticiranim ukusima kaberne franka i frankovkom. Profil ukusa vina oličava umerenu punoću i diskretne tanine, koji se završavaju mekim, voćnim tonom.
Vinarija Zvonko Bogdan s ponosom neguje tradiciju vinarstva Palića i Subotice, gde uzgoj vinove loze traje preko 2000 godina. Ova regija kombinuje domaće i međunarodne sorte grožđa usklađene sa jedinstvenim terenom. U 19. veku, njihova vina zauzela su mesto u evropskim gradovima poput Londona i Beča. Danas, uz savremenu tehnologiju, svaka boca odražava esenciju regije. Sa proizvodnjom od 400.000 boca godišnje, vina Zvonko Bogdan kontinuirano osvajaju nagrade, kao i srca ljubitelja i vrsnih poznavaoca kvalitetnih vina.
Osim svog izraženog okusa, vino Život Teče odlikuje se posebnom pažnjom prilikom odležavanja u hrastovim buradima. Ova metoda sazrevanja pojačava spoj zrelih voćnih nota i hrastovog drveta, dajući dubinu, složenost i prefinjenost profilu ukusa. U vrelim letnjim danima, ovo vinsko iskustvo pruža jedinstveno osveženje i uživanje u vrhunskim notama vojvođanskih vinograda.